Redaktionen

Min tanke med welovefood.dk er at give inspiration til hverdagskøkkenet. De fleste kender til det at have en travl hverdag, og det kan derfor være svært at finde tiden og ikke mindst nye idéer til madlavningen. Jeg vil derfor forsøge at sende lidt fornyet energi hjem i de danske køkkener. Jeg håber derfor, du kan finde én eller flere retter, som kunne være interessante for dig, der hvor du er i dit liv. Jeg forsøger at lave meget forskelligt mad og kører derfor ikke noget bestemt madtema, det er udelukkende lysten, der driver værket :-)

Er der noget, du savner, eller skulle du have en god ret eller idé til en ret, jeg skal prøve, for herefter at bringe den her på siden, så skriv gerne gerne til: info@welovefood.dk

Alt mad på welovefood.dk er personligt smagt og testet.
Min store passion for mad og gode årstidsbestemte råvare startede på en kaffebar i Helsingborg. Det lyder måske fjollet, men det hele begyndte med at min mand og jeg udviklede en kærlighed til god kaffe og dette åbnede døren for os til et liv fyldt med gode råvarer, opskrifter og en masse restaurant besøg.

Vores køkken er et sted, hvor vi sammen, eller hver for sig, er kreative og laver simpel, smagfuld mad. Hos os spiser vi primært simpel børnevenlig nordisk inspireret mad. Vi går op i at vores råvarer så vidt muligt er købt med omtanke og at måltidet bliver lavet fra bunden.

Min kærlighed til sukker, chokolade og smør gør at mine opskrifter primært er søde sager, bagværk og marmelade. Men andre retter, børnevenlige snacks, snaps osv vil med garanti også snige sig ind.
Min mission med denne blog er at dele mine opskrifter og forhåbentlig inspirere andre der kigger forbi.