Verdens bedste citronkage

Samlet tid

40 min.

Antal pers.

8

Niveau

Meget nemt

Fryseegnet

Nej

Ingredienser

  • 2 æg
     
  • 225g sukker
     
  • 180g mel 
     
  • 2 tsk. bagepulver 
     
  • 1/2 dl. mælk 
     
  • 50g smeltet smør 
     
  • 1 økologisk citron

     

Glasur

  1. Saft fra en halv citron 
     
  2. Flormelis 
     
  3. Vand
     

fremgangsmåde

  1. Pisk æg og sukker til en tyk æggesnaps 
     
  2. Tilsæt mel, bagepulver og mælk. Rør forsigtigt sammen 
     
  3. Smeltet smør vendes til sidst i dejen sammen med saften og skallen fra en citron. 
     
  4. Bages ved 175 grader i 18-20min i en smurt spring form

 

Glasur

  1. Glasuren røres sammen og kommes på den afkølede kage. 

  2. Riv evt. lidt citron eller lime skal udover kagen til sidst


 

Lad os høre din mening