Syltede græskar med vanilje

Samlet tid

20 min.

Antal pers.

4

Niveau

Meget nemt

Fryseegnet

Nej

Ingredienser

  • 200g vand 
     
  • 200g sukker 
     
  • 200g eddike 
     
  • 5 bl salvie 
     
  • 1 stk Græskar

     

Krydderier:

  • 2 stk stjerneanis 
     
  • 1 stk kanel 
     
  • 1 stk vaniljestang 
     
  • Lidt peberkorn

     

Desuden:

  • Atamon


     

fremgangsmåde

  1. Skær græskaret ud i tern. 
     
  2. Kog vand, sukker, eddike og alle krydderierne op i en gryde.
     
  3. Skyld marmeladeglasset i atamon og kom græskar ternene i og hæld lagen over.
     
  4. Lad det står på køl i max 3 dage før brug.

     

 

Lad os høre din mening

Måske er du også interesseret i