Sprøde kyllinge-nuggets

Samlet tid

35 min.

Antal pers.

3

Niveau

Meget nemt

Fryseegnet

Ja

Ingredienser

  • 2 store kyllingebryster 
     
  • 100g mel
     
  • 4 æg
     
  • 500g pankorasp (eller alm. rasp)
     
  • 1 L olie (til friture)

     

Krydderier:

  • 1 tsk chili (eller efter behov)
     
  • 1 tsk paprika
     
  • 1 tsk salt
     
  • 1 tsk peber
     
  • 2 spsk løg pulver

      

fremgangsmåde
 

  1. Skær kyllingen ud i ca 2x2 cm.
     
  2. Kom melet i en skål og bland paprika, salt, peber og løg-pulver i.
     
  3. Æggene slås ud i en skål sammen med chili og piskes til en ensartet masse.
     
  4. Hæld panko-raspen (rasp) ud i en skål.
     
  5. Vend hvert stykke kylling i mel-blandingen, derefter i æggene og til sidst i panko-raspen (rasp).
     
  6. Kom olien i en friture eller gryde.
     
  7. Når olien er varm kommes de paneret kyllingestykker i, indtil de har fået en gyldent farve og er blevet sprøde.
     
  8. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.

     


Tilbehør

Server en god stærk dip sauce til som chilimayonnaise

 

Lad os høre din mening

Måske er du også interesseret i