Spanske æg

Samlet tid

25 min.

Antal pers.

4

Niveau

Let

Fryseegnet

Nej

Ingredienser

  • Olie til stegning

  • 3 stk. løg

  • 3 stk. hvidløgs fed

  • 8-10 friske tomater

  • 2 tsk. spidskommen

  • 1 bundt frisk koriander

  • 2 Jalapenos eller chili (efter smag)

  • 3 - 4 æg 

  • 4 tortillabrød

  • 400 gram Chorizo Pølse (Kylling kan også bruges)

  • 1 dl. vineddike

  • 1 spsk. sukker

fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 175 grader.

  2. Hak tomater i tern.

  3. Hak løg, hvidløg, chili og chorizo eller kylling, og sautér på en pande med spidskommen.

  4. Tilsæt hakkede tomater sammen med eddike og sukker og lad simre ved lav varme,
    og smag til med salt og peber.

  5. Lav en fordybning i sovsen (se step. 05.) og knæk et æg i hvert hul.

  6. Sæt panden med alt indhold ind i ovnen på ca. 175 grader (varmeluft) i 8-10 min (OBS. det er vigtigt at panden kan tåle at komme i ovnen).

  7. Lun tortilla-brødet i ovnen et par minutter.

  8. Pynt med hakket koriander.

Tilbehør

  • Friske koriander

  • Tortilla brød

  • 2-3 modne avocadoer

 

Lad os høre din mening

Måske er du også interesseret i