Hjemmelavet peanutbutter

Samlet tid

15 min.

Antal pers.

3

Niveau

Meget nemt

Fryseegnet

Nej

Ingredienser

  • 8-10 spsk. olie

  • 150g jordnødder (saltet)

  • 1 tsk. sukker

  • Chiafrø (17g)


fremgangsmåde

  1. Smid jordnødder, olie og sukker op i en blender

  2. Blend det hele til du har en lind masse.

  3. Hæld det hele på glas og opbevar ved stuetemperatur. (ikke i køleskabet)


Desuden

Du kan evt. komme Chiafrø som er rige på omega3 fedtsyrer, kostfibre og proteiner, i din peanutbutter ved blot at vend dem forsigtigt i massen.

For at gøre din peanutbutter mere crunchy, kan du hakke lidt flere jordnødder og derefter vende dem i.

 

Holdbarhed

Ca. 3-4 uger

 

Lad os høre din mening

Måske er du også interesseret i