Müslibar med nødder og chokolade

Samlet tid

120 min.

Antal pers.

Niveau

Svær

Fryseegnet

Nej

Ingredienser

  • 1 dåse kondenseret mælk 
     
  • 250g grovvalsede havregryn
     
  • 100g nødder (fx. ristede hasselnødder, cashewnødder og saltede peanuts) 
     
  • 80g tørret frugt (fx. tranebær) 
     
  • 75g hakket mørk chokolade



     

fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 130 grader 
     
  2. Lun den kondenseret mælk op til 37-40 grader
     
  3. Bland havregryn, nødder, tørret frugt og chokolade sammen
     
  4. Hæld den lune kondenseret mælk over de tørre ingredienser
     
  5. Rul müslimassen ud med på en bradepande mellem 2 stykker bagepapir 
     
  6. Bages i 50-60 min ved 130 grader.
     
  7. Køles helt ned og skæres herefter i passende stykker.

     

Tips

Ud fra denne opskrift bliver det til ca. 20-25 stk. (Kommer an på størrelsen)

 

Lad os høre din mening