Makroner med marcipan

Samlet tid

35 min.

Antal pers.

Niveau

Let

Fryseegnet

Nej

Ingredienser

  • 200g marcipan

  • 400g sukker

  • 3 æggehvider

  • Ca. 12g hvedemel




fremgangsmåde

  1. Riv marcipanen på et almindeligt rivejern (brug samme side, som når du skal rive gulerødder til råkost).

  2. Ælt herefter den revne marcipan sammen med sukkeret.

  3. Æggehviderne tilsættes et efter et, og først når massen er blød og æltet godt sammen, tilsættes hvedemel.

  4. Hæld massen i en sprøjtepose og tryk den ud i små portioner på en bageplade dækket af bagepapir. Har du ikke en sprøjtepose, kan du blot bruge en teske til at placere dejen i stedet.

  5. Makronerne bages ved 180° C i ca. 17 minutter (hold øje med dem, så de ikke brænder på).

Tilbehør

Makronerne passer perfekt til en god gammeldags æblekage, se opskrifen her

 

Lad os høre din mening