Karamel popcorn med lakrids

Samlet tid

50 min.

Antal pers.

4

Niveau

Meget nemt

Fryseegnet

Nej

Ingredienser

  • 2 poser mikroovns-popcorn

  • 225 g smør

  • 400 g sukker

  • 1,25 dl. lys sirup

  • 1 tsk. salt

  • 1 tsk. vaniljesukker

  • 1/2 tsk. natron

fremgangsmåde

  1. Mikroovns-popcornene poppes og spredes ud på en bradepande med bagepapir under.

  2. Smør, sirup og sukker smeltes i en gryde til en lind masse og tages derefter af blusset. 

  3. Salt, natron og vaniljesukker tilføjes.

  4. Det hele fordeles ud over popcornene.

  5. Popcornene skal have 30-40 min. i ovnen ved 115 grader (varmeluft), og vendes hvert 10 min.

  6. Når popcornene er afkølede, kan du drysse  lidt mild lakridspulver ud over dem.


Tilbehør

En god film og godt selvskab :)

 

Lad os høre din mening

Måske er du også interesseret i