Jule cookies

Samlet tid

30 min.

Antal pers.

5

Niveau

Let

Fryseegnet

Nej

Ingredienser

  • 160g smør

  • 160g hvedemel

  • 140g mørk chokolade

  • 140g hvid chokolade

  • 130g sukker

  • 130g brun farin

  • 130g havregryn

  • 1 Æg (ca. 80g)

  • 80g mandelsplitter

  • 20 ml. mælk (et snapseglas er ca. 20ml)

  • 8g revet appelsinskal

  • 6g vaniljesukker

  • 6g kanel

  • 6g kardemomme

 

fremgangsmåde

 

  1. Kom alle ingredienserne ned i en skål og rør det hele sammen indtil dejen er ensartet.

  2. Dejen deles seks (200g) og rulles lige lange, og sættes på køl til den er kold nok til at skære i.

  3. Når dejen er kold, skæres den i skiver og de lægges på en bageplade med bagepapir.

  4. Cookieserne bages ved 175 grader i ca 10 minutter, de skal være sprøde uden på og bløde indeni.

 

 

Desuden

Dejen kan fryses ned i ca. 3  måneder og tages ud til når du skal bruge dem.

 

Lad os høre din mening

Måske er du også interesseret i