Hot mini-pizza med sprød bund

Samlet tid

50 min.

Antal pers.

3

Niveau

Let

Fryseegnet

Ja

Ingredienser

  • 300 g hvedemel

  • 200 g durummel 

  • 15 g gær
        
  • 1 tsk. salt

  • 3 dl vand
     
  • 1 tsk. sukker 

 

fremgangsmåde

  1. Tag en skål og udblød gæren i lunkent vand    

  2. Tilsæt mel og salt og rør det hele sammen

  3. Ælt dejen til den har en god blød og konsistens (det tager ca. 12 min)   

  4. Smid et viskestykke over dejen og lad den hæve tildækket i mindst 30 min.

  5. Del dejen i 8 lige store stykker, drys mel på bordet så dejen ikke hænger fast.

  6. Rul dem som kugler og herefter flade med en kagerulle.

  7. Læg dem op på en bradepande med bagepapir og pynt med fyld.

  8. Bag dem i ca. 10 min. ved 225° varmluft - men hold øje med dem, da ovne varmer forskelligt.

 

Pizza fyld

  1. Start med en god tomatsauce (opskrift til hjemmelavet tomatsauce kommer snart her på siden).
     
  2. Smør tomatsaucen ud på bunden.

  3. Tilsæt parmaskinke, spinatblade, gedeost, artiskok, chili, bacon og evt. kogte kartofelskiver.

  4. Når pizzaen er taget ud, pynt da med frisk timian eller ærteskud.


Dressing:

Et godt suplement til din pizza kunne være en lækker hjemmelavet chiliolie-dressing

 

Lad os høre din mening

 

Måske er du også interesseret i