Figenchutney

Samlet tid

15 min.

Antal pers.

4

Niveau

Let

Fryseegnet

Nej

Ingredienser

  • 4 Spsk. honning

  • 1 Stjerneanis

  • 10-12 tørrede figner

  • 1 rødløg

  • 1/2 dl. æbleeddike

  • Salt (efter behov)

  • Peber (efter behov)



fremgangsmåde

  1. Skær fignerne i mindre tene og skært rødløget i tynde skiver.

  2. Varm honning og stjerneanis op

  3. Tilsæt figner og løg og lad det koge i 2-3 minutter

  4. Tilsæt æbleeddiken og lad det koge ind til en tyk chutney




Desuden

  • Der bliver ca. et syltetøjsglas fra denne opskrift

  • Passer perfekt til et ostebord.
Opskrift fra: Mia Sommer

 

Lad os høre din mening

Måske er du også interesseret i