Den perfekte tartar sauce

Samlet tid

15 min.

Antal pers.

4

Niveau

Meget nemt

Fryseegnet

Nej

Ingredienser

  • 200g mayonnaise –  gerne Hellmans

  • 1 spsk. yoghurt naturel eller cremefraiche

  • 2 spsk. finthakkede kapers

  • 4 store finthakkede cornichoner

  • 1 spsk. finthakket skalotteløg eller rødløg

  • ½ spsk. finthakket purløg

  • ½ spsk. dijonsennep


Krydderier

  • Salt (efter smag)

  • ½ spsk. muskatnød

  • ½ spsk. paprika

 

fremgangsmåde

  1. Rør mayonnaisen, dijonsennep og yoghurt (eller cremefraiche) sammen
  2. Hak alle ingredienser fint ud
  3. Kom dem i mayonnaisen
  4. Tilsæt krydderierne og smag til med salt og peber.

 

Tips

Denne tatar-dressing/sauce er god til hjemmelavet leverpostej