Daim cookies med nødder

Samlet tid

30 min.

Antal pers.

6

Niveau

Let

Fryseegnet

Nej

Ingredienser

  • 250g smør

  • En knivspids salt

  • 230g hvedemel

  • 175g flormelis

  • 75g nødder (hasselnødder eller mandler)

  • 2 stk. Daim-bar i alt 56g

 

fremgangsmåde

  1. Tag en skål og ælt smør, hvedemel og flormelis sammen.

  2. Tilsæt hakket Daim og hakkede nødder - gerne lidt af gangen mens du ælter det sammen, til du har en sammenhængende dej (se billede 'step 3').

  3. Rul kugler på størrelse med cherrytomater, læg dem på en bageplade beklædt af bagebagepapir og tryk dem en smule flade. Vær opmærksom på, at kagerne flyder lidt ud, så læg dem med god afstand fra hinanden - på den måde undgår du, at ende op med én stor cookie :-) Hvis kagerne skal have lidt struktur, kan du benytte bagsiden af en gaffel til at trykke dem flade med.

  4. Bag dem i ca. 7-10 minutter på 200 grader.

 

Bagning:

Bag kagerne på ca. 200 grader i 7-10 min. De er færdige, når kanten er lysebrun.

Der bliver ca. 35 cookies ud af denne opskrift.

 

Lad os høre din mening