Sund og let Cæsarsalat

Samlet tid

30 min.

Antal pers.

2

Niveau

Meget nemt

Fryseegnet

Nej

Ingredienser

  • 2 stk. kyllingefilet eller en hel kylling

  • 1 Iceberg salat

  • 1 pakke toastbrød (eller det brød du nu har liggene)

  • 2 skalotteløg

  • 1 fed hvidløg

  • 1 pakke kalkunbacon
 
 
Dressing
 
  • 2 spsk. olivenolie
     
  • 1 ægge blomme
     
  • 1 tsk. skyr
     
  • 1 tsk. æbleeddike cider
     
  • Salt og peber (efter smag) 
 
 

 

fremgangsmåde

  1. Kog en hel kylling og lad den køle af inden du piller den, hvis du bruger kyllingefileter, skal du starte med at stege dem og når de er kølet af, men stadig lune, skal de hakkes ud i små stykker.

  2. Skyld salaten og hak den groft

  3. Skær skalotteløg og hvidløg fint ud og bland dem sammen med salaten.

  4. Steg kalkunbacon på panden.

  5. Bland kyllingen og bacon sammen med salaten

  6. Tilføj Cæsardressing

  7. Brødcroutoner kan tilføjes (hvis du ikke køre low carb diæt)

 

Dressing

  1. Rør skyr, olie, æg og æbleeddike cider sammen i en skål.
     
  2. Smag til med salt og peber.


Tilbehør

Server evt. lidt kalkunbacon eller alm. bacon samt brødcroutoner (hvis du ikke køre low carb diæt) og hjemmelavet Cæsar dressing